De mensen van Jet (2): Natascha

Wij van Bij Jet schrijven graag stukjes over onze deelnemers, sociaal aandeelhouders, adviseurs en ambassadeurs. Maar Natascha is adviseur en tekstschrijver en dus zou het wel heel brutaal zijn als wij een stukje over haar schreven. Dat kan ze best zelf. Komt ie: 

 Wie is Natascha Kleyn?

Een geboren en getogen Schijndelse, van 46 lentes jong. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 17 jaar. Vanzelfsprekend woon ik in Schijndel. Eigenschappen die bij mij passen zijn enthousiast, open, hulpvaardig en sociaal. Ik leg makkelijk contact en ben altijd gericht op samenwerking.

Na zestien jaar dienstverband bij Huis & Erf besloot ik twee jaar geleden de stap te zetten naar het eigen ondernemerschap. Ik startte mijn eigen communicatiebureau. Mijn hart gaat sneller kloppen van opdrachten waarbij ik sociaal maatschappelijk (en liefst ook nog lokaal) bezig mag zijn. Samenwerken met Bij Jet past dus helemaal in mijn straatje. Een mooi, lokaal initiatief voor en door Schijndelaren. Waarbij verbinden het sleutelwoord is tot succes.

Waar kan ik jou bij helpen?

Ik ben breed inzetbaar op het gebied van tekstschrijven, marketing, PR en Communicatie. Denk dan bijvoorbeeld aan het maken van een nieuwsbrief of het opzetten en actualiseren van een website. Maar ook het in de markt zetten van een product of dienst is iets wat ik voor jou op kan pakken. Samen bedenken we een communicatieplan en ontwikkelen we de juiste middelen die aanspreken bij de doelgroep. Waarbij voor mij de nadruk ligt op samen. Met elkaar bereik je immers de mooiste resultaten! Je kunt ook altijd bij me terecht voor advies. Kom je er zelf even niet uit? Of heb je gewoon behoefte om even te sparren? Je mag me altijd bellen, mailen of appen, ik denk graag met je mee!

Lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Fijn! Laten we snel een koffiemomentje plannen. Ik kom graag bij je langs. Als jij dan zorgt voor de koffie, dan zorg ik voor de koekjes. Tot binnenkort!

Geef een antwoord